13 Temmuz 2013 Cumartesi

Her Hafta Bir Yeni Blog

  


Sende blogspot kullanıyor musun? Yazılarını insanlar okusun beğenip paylaşsın ister miydin? Hayallerini süsleyen yazarlık serüvenin artık başlıyor.Sende yazılarını bizimle paylaş,bu ekrandan yayınlayalım.





neyazsakvar.blogspot.com

ALİ İSMAİL KORKMAZ



''Saygılı,dayanıklı ve kudretli bir ruhun ağır yükleri vardır. Onun kuvveti, daima ağırı ve en ağırı ister.''



    Dünyaya düştüğümüz ilk günden son güne kadar inandığım tek şey evrim bunu da tek tek yaşıyoruz ilginç ve kısır döngüye mahkum ; emekleyerek başlayıp emekleyerek toz olup uçuyoruz ruhlar diyarına.Kimilerimiz varlığıyla dünyayı değiştirebiliyorken  içimizden bazıları dünyada bir toz zerreciği  ile eş etkiye sahip.


       Peki günümüzde kudretli ruhlar nerede ? Her şeyden kaçmayı alışkanlık etmiş beyinlerimiz  ve dünya tarafından uyuşturulan vücutlarımız her şeyin en ağırından kaçarken ; kimler savaşıyor bizim için ? Nerede o dayanıklı ve sağlıklı ruhlar? Sağlıklı olanları tek tek çıkmaza sürüp ordan uzaklaşmadık mı ? Öyle anlar geldi ki görmedik,duymadık,bilmedik bununla beraber bildirmedik bunu yapan biz miydik?
      
             Evet!! Bugün ''kudretli bir ruhu'' daha kaybettik.O Ali İsmail Korkmaz'dı ve kendisi en ağır görevi üstlenmişti. Bizim için Türkiye için ! Onu da çıkmaza sürdürdüler ; kudretliydi ya ruhu boyun eğmedi direndi... Öyle bir direndi ki şimdi ardında bıraktıkları onun için direniyor. Ruhun sonsuzlukta özgürlüğe kavuşurken ardında kalan diğer dayanıklı ruhlar seni takip edeceğiz. Ruhun şad olsun..

Seçil Tanrıverdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder