13 Temmuz 2013 Cumartesi

Sosyal Panda Sizin İçin Araştırdı '' Reklam Paylaşmayan Takipçi Siteleri

http://www.turktakipci.com - En iyi takipçi arttırma sitelerindendirKesinlikle reklam tweeti atmaz. Bu uygulama ile günlük ücretsiz 50 kredi alabilirsiniz ve kazanacağınız krediler ile sınırsız kişiyi takip edebilirsiniz.

http://www.takipci.gen.tr - En iyi takipçi arttırma sitelerindendir.  Kesinlikle sizin adınıza reklam tweeti atılmaz Bu uygulama ile her saat sisteme giriş yaptığınızda gün içinde toplam 250 takipçi kazanabilirsiniz.

http://www.directionertakipci.com  Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 100 Takipçi Kazanabilirsiniz.

http://www.takips.com Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 100 Takipçi Kazanabilirsiniz.


“İlk girişinizde sistem size 50 kredi verecektir. Bu 50 kredi ile tam tamına 50 takipçi kazanabilirsiniz. Bitmedi! Ayrıca her gün size 50 kredi hediye ediyoruz.”
İlk girişinizde sistem size otomatik olarak 50 kredi verecektir. Bu 50 kredi ile tam tamına 50 takipçi kazanabilirsiniz. Bitmedi! Her gün sitemize giriş yaparak 50 kredi daha kazanabilirsiniz.
Günlük 50 krediniz mevcuttur. Her 24 saate bir 50 kredinizi kullanabilir ve takipçi kazanabilirsiniz.  Uygulamayı engellediğiniz takdirde banlanırsınız.
Reklamsız ve kimseyi takip etmeden günlük 50 krediniz ile 50 takipçi kazanabilirsiniz.  Referans linkini paylaştığınız takdirde 10 kredi kazanırsınız.
Size her gün ücretsiz 100 (Kullanıcılarımızın artmasına göre günlük kredi limiti artacaktır) kredi verilir.
-Kredilerinizi kullanarak günde 100 takipçiye sahip olursunuz.
-Günün sonunda tüm krediler yenilenir ve takipçi kazanmaya devam edersiniz.
-Krediler kesinlikle öbür güne devretmez. Kullanıcılar birbirlerini takip ederler ve böylece döngü sağlanmış olur.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder